Værktøjer til prissammenligning af tandlægepriser

Det kan være en jungle at finde hoved og hale i tandlægernes priser. Flere gange er det forsøgt at udvikle værktøjer til prissammenligning af tandlægepriser – uden held!

Det er ikke blevet lettere at overskue tandlægepriser i Danmark selvom http://www.sundhed.dk/ har udviklet en prissammenligner for tandlægepriser i Danmark. Prissammenligneren er blevet udsat for stor kritik er flere grunde:

  1. Priser er opgjort som fra- og tilpriser og giver dermed et diffust billede.
  2. Prissammenligneren er ekstrem forvirrende og tung at bruge.
  3. De fleste søgninger returnerer fejlmeddelser.

Derudover er det ualmindeligt svært overhovedet at finde prissammenligneren. Selve applikationen for prissammenligning er flyttet adskillige gange hvilket gør det stort set umuligt at finde et link til den der virker. Se bare følgende side fra www.it-borger.dk hvor der reklameres med den nye prissammenligner samtidig med ingen af de links der er givet nederst på siden under “Læs mere” virker – pinligt!

Hvad angår udvikling af en prissammenligner for tandlægepriser har www.taenk.dk ej heller haft stor succes. Efter lidt omtale gik deres database ned for derefter at blive udsat for massiv kritik fra danske tandlæger. Kort efter blev taenks prissammenligningsdatabasen lukket!

Konklusion: Spild ikke din tid på prissammenlignere for tandlægepriser.

Til gengæld er det muligt at finde de billige tandlæger ved fx at få hjælp af hjemmesider der er specialiseret sig i at formidle kontakt til billige tandlæger i Danmark 100% gratis.

Man kan ringe, skrive eller SMS til dem og de er faktisk ret gode til at svare hurtigt tilbage. De gav mig et overraskende godt tilbud i en nyåbnet tandklinik der havde nogle ekstraordinært billige kampagnepriser. Kan varmt anbefales – se også andre tilfredse kunder der har scoret billige tandlægepriser.

Leave a Reply