Tandlægepriser på klinikkernes hjemmesider

De tandlægepriser som tandlægerne skilter med på deres egne hjemmesider hjælper ikke kunderne meget. Det gøres nemlig langt fra overskueligt og sammenligneligt viser vores undersøgelse af tandlægeklinikkernes hjemmesider.

Flere og flere danskere er ved at blive fortrolige med at købe ting online på danske eller udenlandske webshops. Som en del af denne udvikling forventer vi også som kunder at hjemmesider er overskuelige – særligt at priser og prissætningerne er til at forstå.

Når det kommer til tandlægepriser er det i dag absolut langt fra overskueligt og sammenligneligt når man besøger klinikkernes egne hjemmesider. Der bruges i høj grad fagudtryk, prissætningen er forskellig, der bruges til-fra priser og der opereres med skjulte omkostninger. Her er en god beskrivelse af de problemer der er med tandlægepriser på klinikkernes egne hjemmesider.

Tandlægepriser – hos tandlægen

Derfor bør man besøge kllinikkerne for at få et tilbud der er til at stole på. Alternativt kan man søge hjælp på uafhængige hjemmesider der har specialiseret sig i at finde de billige tandlæger med lave tandlægepriser.

Tandlægepriser i Danmark

I almindelighed er det vanskeligt at finde billige tandlæger i Danmark. Årsagerne hertil er mange – fx at tandlæger ikke sælger standardvarer, forskellige mulige behandlingsmuligheder og højt løntryk i Danmark. Der findes her en god oversigt over hvorfor det er vanskeligt at finde billige tandlæger i Danmark findes her.

Leave a Reply