Tandlægepriser

Her finder du en simpel guide til hvordan du sammenligner priser på dine behandlinger hos tandlægen. Behandlings priserne hos de enkelte tandlæger varier, derfor findes der på Sundhed.dk en applikation hvor du kan sammenligne tandlægepriser. Priserne i applikationen er oplyst af tandlægerne selv. Alle Danske tandlæger arbejder under overenskomsten og er ens for alle tandlæger.

Uanset hvilken type behandling du skal have (Tandfyldninger, Kroner, Rodbehandling, Præfabrikeret stift, Bro, Fjernelse af tand, Bedøvelse og bideskinner, Implantat) så kan du finde en pris, som du så kan forholde dig til.

Hvis du har behov for hjælp kan du få Support hos sundhed.dk: Telefon: 35 29 83 10

Tandlægepriser – Spar penge på din tandlægeregning

Der kan rent faktisk være rigtig gode penge at spare, hvis man bruger tid lidt på at undersøge, hvor man finder den billigst tandlæge – men husk, det er desværre ikke altid det er den billigste der er den bedste. Vælg derfor altid din behandler med omhu.

Tidligere undersøgelser har vist at du som patient bør være kritisk, når du får en pris fra tandlægen – undersøg tingene på internettet, eller spørg en bekendt til råds. Der er meget store forskelle på tandlægepriserne rundt om i landet, så, alt efter hvilken kommune du bor i, bør du måske overveje at få tandsættet fixet i nabo kommunen. Ifølge en undersøgelse kan priserne faktisk variere med 20-30 procent, så undersøg markedet inden du sætter dig i tandlægestolen.

Forskellen på samme behandling hos forskellige tandlæger kan være på tusinder af kroner, enkelte tandlæger skylder skylden på forskelle i huslejen blandt konkurrenterne. Danskerne er trofaste tandlægepatienter, de benytter ofte den samme tandlæge hele livet. Næsten halvdelen af danskerne har haft deres nuværende tandlæge i mere end ti år – det har en undersøgelse fra Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen tidligere påvist.

Tandlægepriser med tilskud fra “danmark”

*Som medlem af Sygeforsikring “danmark” kan du få tilskud til de fleste behandlinger hos din tandlæge. Læs mere om grupper, konkrete regler og satser på “danmark”‘s hjemmeside.

Se mere hos “danmark” eller spørg din tandlæge – han kan helt sikkert svaret.

Er økonomien stram? Få hjælp fra det offentlige!

Du kan for økonomisk hjælp til alle former for tandpleje, hvis du modtager ydelser svarende til uddannelseshjælps- eller kontanthjælpsniveau efter lov om aktiv socialpolitik. Læs mere om dette og ansøg på borger.dk alternativt kan du spørger din bankrådgiver tilråds, måske er han villig til at låne dig penge til formålet.

Er din tandlæge er billig, normal eller dyr? Det er et rigtigt godt spørgsmål. Et spørgsmål, som mange danskere bør stille sig selv, svaret vil helt sikkert overraske dem, for tandlægepriserne svinger helt absurt meget fra by til by. Men hvordan gør finder man egentlig den bedste og billigste tandlæge? Man undersøger sagen på helt samme måde som hvis man skulle købe en bil, et fjernsyn eller vielses ringen til konen.

Leave a Reply