Tandbehandling i udlandet

Tidligere var det meget almindeligt, at man gik til sin sædvanlige tandlæge, som man altid havde gjort, når man skulle have tjekket og lavet sine tænder. Man kendte forholdene og tandlægen kendte til eventuelle problemer, som han/hun skulle holde øje med. Så begyndte de udenlandske tandlæger at komme ind på det danske marked og lokkede med lavere priser. Det var dog ikke altid at kvaliteten af arbejdet var i top. Der var nogle uheldige episoder, som blev fremhævet og folk mistede tilliden til de udenlandske tandlæger. Derfor var det mest tryg at blive ved den tandlæge, som man kendte. Heldigvis har stormen lagt sig og folk begynder igen i stor stil at se sig om efter billigere tandbehandlinger. I forbindelse med krisen har der ikke været så mange penge at gøre godt med, så man vil jo gerne spare alle de steder, hvor det er muligt.

En tandbehandling i udlandet kan spare en for mange penge, især hvis der er tale om større ting som tandimplantater, blegning af tænder osv. Hvor meget man sparer afhænger naturligvis af hvilken tandbehandling, som man ønsker at få foretaget. Normalt vil der være en besparelse på 30-70 %. Det vil sige, at selvom man skal betale for en flybillet og eventuelt et ophold på et hotel, så vil der alligevel være mulighed for at spare penge ved at få en tandbehandling i udlandet. Udover at spare penge skal man også tænke på, at man får en ekstra oplevelse. Man får mulighed for at se og opleve et andet land og dermed få nogle minder med i bagagen. Det er da bestemt en dejlig måde at spare penge på.

Selvfølgelig skal man stadig huske at have sin fornuft med, når man vælger tandlæge i udlandet, for der er sikkert nogle tandlæger, som ikke tænker så meget på etik men mere på at tjene nogle penge. Derfor skal man vælge den tandlæge, som man føler sig tryg ved og som man har en god fornemmelse af at kunne stole på. Man skal som hovedregel ikke lade sig lokke af fjernkonsultationer. Det kræver, at tandlægen kan få lov til at se tænderne, inden han/hun kan stille en egentlig diagnose. Herefter vil han/hun kunne lave et uforpligtende tilbud. Det er meget vigtigt for en tandlæge at vide, hvad han/hun har med at gøre, inden man går i gang.

Man behøver ikke at kunne snakke tysk eller fransk for at få en tandbehandling i udlandet. Vi sørger for at vi kan kommunikere på dansk eller engelsk, så der ikke opstår nogle misforståelser i forbindelse med en behandling. Det er vigtigt for os, at du føler, at du er i trygge hænder ved vores specialister. Hvis en specialist ikke kan tale dit sprog, så sørger vi naturligvis for en tolk. Derfor er der ingen grund til ikke at få foretaget en tandbehandling i udlandet. Vi hjælper endvidere gerne med at booke et hotelværelse på et af de hoteller, som vi samarbejder med. Kontakt os gerne allerede i dag for bestilling af den næste tid til tandbehandling.

Leave a Reply