Billig tandlæge københavn

Find en dygtig og billig tandlæge i dit nærområde. Sammenlign tandlæger nær dig og find den bedste tandlæge til den bedste pris. Der er ingen grund til at køre til tandlæge i Polen eller i Sverige! Her finder du Danmarks laveste tandlægepriser! Tandlægepriser Er du også træt af høje tandlægepriser? Derfor er vi blandt de billigste tandlæger i København. Danmarks billigste tandlæge. Undersøgelse af tandlægepriser viser, at der er store prisforskelle alt efter hvor i landet man vælger sin tandlæge. Undersøgelsen viser, at de billigste kroner findes i Nordjylland. Derfor tilbyder vi vores gode service samt tandbehandling af høj kvalitet til faste lave tandlægepriser. Dette gælder også, når det kommer til tandbehandling.

Der er nemlig dramatiske forskelle på, hvor meget tandlægerne vil have dig til at punge ud for de samme behandlinger. Faktisk tager de dyreste tandlæger seks gange mere for en rodbehandling eller fyldning end de billigste, og du kan spare 4500 kroner, hvis du får lavet din krone hos den billigste.

Tandlæger tager samme pris for de mest almindelige behandlinger. Men skal du have lavet et hul eller en bro, kan priserne svinge voldsomt.

Vi har gjort det nemt for dig at finde en billig tandlæge – og det er naturligvis helt gratis at finde en billig tandlæge! Vores højt uddannede tandlæger hjælper dig med at finde den rette løsning, så du billigst muligt for udbedret dine tænder og dit smil. Book en tid her! Har tandlægen en lækker indretning med dyre designermøbler, kan det altså godt smitte af på regningen. Det har også betydning, om håndværket er ‘made in China’ eller »made in Copenhagen«. Stort set alle de billige tandlæger får lavet deres ‘teknik’ i Østen. Er du på udkig efter en professionel og dygtig tandlæge, som kan tage sig grundigt af dine tænder uden, at du betaler ekstra for behandlingen?

København – Tandlægepriser

Der kan være gode penge at spare, hvis man bruger tid på at undersøge, hvor man finder den billigst tandlæge. Danskerne beklager sig over, at tandlæger er dyre, men på nogle behandlinger konkurrerer tandlægerne om prisen. På andre behandlinger er prisen den samme uanset hvilken tandlæge, du sætter dig i stolen hos. For at yde den bedste komfort til vore patienter er vores klinikker udstyret med det mest moderne medicinske udstyr til behandling og diagnosticering. Selvom du vælger en billig tandlæge, så er det ikke ensbetydende med, at du behøves gå på kompromis med kvaliteten. Der er rig mulighed for at finde en god og samtidig billig tandlæge i dit lokalområde. Du kan sammenligne tandklinikkerne på kryds og tværs. Spar tid og penge.

Tandlæge på Frederiksberg /i København? Din nye tandlæge på Frederiksberg byder velkommen. Åbent lørdag og søndag uden ekstra gebyr. Københavns største studierabat. Få 25% på din tandlægeregning på alle frie ydelser. Det er en rabat der kan mærkes.

Hvis du har brug for en ny tandlæge er det altid godt at få en billig tandlæge i København. Vi går ikke på kompromis på kvaliteten, og er altid meget kvalitetsbevidste. Vi værner om vores gæster, og det er vigtigt at man føler sig hjemme når man er til tandlægen.

Vi tilbyder kvalificerede Tandlæger i København til lave priser og vi har åbnet hver dag året rundt. Vi bruger kun certificerede tekniske laboratorier og anvender de bedste materialer. Vores tandlæger og klinikassistenter videreuddannes løbende for at sikre, at vi er helt opdaterede med hensyn til nye tandlæge-behandlinger og -metoder. Klinikken har overenskomst med Den offentlige sygesikring. Dette indebærer blandt andet, at priserne på en lang række ydelser er fastsatte efter forhandling mellem Den offentlige sygesikring og Tandlægeforeningen.

Leave a Reply